Taxatie Steenwijkerland

Voor een taxatie in Steenwijk (en de omliggende dorpen) bent u bij ons aan het goede adres. Onze register makelaars staan ingeschreven in het landelijke NRVT -register en zijn lid van het VBO. Hierdoor bent u verzekerd van een deskundig taxatierapport welke door alle banken en geldverstrekkers zal worden geaccepteerd. Tevens zijn wij aangesloten bij het NWWI, zodat we ook een NHG taxatie of een gevalideerde taxatie kunnen uitvoeren.

Een taxatie kan noodzakelijk zijn voor o.a.:

Na het maken van een taxatie afspraak zal onze makelaar / taxateur het desbetreffende pand taxeren, waarbij onder andere gekeken wordt naar de ligging en de directe omgeving van de woning, de staat van onderhoud, de inhoud, de constructie, de gebruikte materialen etc.

Tevens wordt er onderzoek gedaan naar eventuele bijzondere rechten en verplichtingen die op het object zouden kunnen rusten. Onze makelaars / taxateurs zijn gecertificeerd zodat het taxatierapport voor de Nationale Hypotheekgarantie (de NHG) wordt geaccepteerd en erkend wordt door alle banken en verzekeraars alsmede door de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond.

Tarief taxatie

Omdat we als kantoor onze lasten beperkt weten te houden, zijn we tevens in staat om tarieven te hanteren waar onze collega makelaar/taxateurs jaloers op zijn.

Tarief normaal:

Totaal: € 544,44

Tarief NWWI / NHG:

Totaal: € 544,44

Toeslagen:

Betreft de taxatie voor een Appartement dan rekenen wij een toeslag van € 75,-

Bij berekening van waarde na verbouwing rekenen wij een toeslag van € 75,-

Bij een nieuwbouwtaxatie rekenen wij een toeslag van € 75,-

Bij een taxatie in verhuurde staat rekenen we een toeslag van € 75,-

Kwaliteit?

Wij zijn gecertificeerd makelaar en taxateur. We kunnen snel en professioneel leveren. Wij zijn aangesloten bij het NRVT en het NWWI.

Wij doen ons best dezelfde dag nog te reageren op een contactverzoek. Na de bezichtiging / taxatie kan het schriftelijke taxatierapport binnen 48 uur geleverd worden. Ingeval van validatie (NWWI), zijn wij afhankelijk van de snelheid van hun beoordeling. Het NWWI zorgt wel voor een digitale verzending van het taxatierapport naar de financier, waardoor de verwerkingstijd aanzienlijk wordt versneld.

Taxatie aanvragen

Indien u een woning taxatie wenst aan te vragen vul dan het contactformulier in. Het aanvragen van een taxatie is vrijblijvend en verplicht u nog tot niets. Neem contact met ons op door middel van het contactformulier op onze website.